Nieuws

 

Nieuwe naam voor Healthcare IT activiteiten

 

Veenendaal, 30 december 2015 - De afgelopen jaren hebben we als bedrijf niet stilgezeten. Niet alleen hebben we onze activiteiten in Nederland verder uitgebreid, ook hebben we onze footprint internationaal verstevigd. Om deze groei in goede banen te blijven leiden en onze klanten te laten profiteren van onze successen hebben we besloten de krachten intern te bundelen.

Vanaf 1 januari 2016 zullen de Healthcare IT activiteiten van Rogan-Delft en Oldelft Benelux dan ook samen verder gaan onder de naam DelftDI Healthcare IT (HIT).

 

Wat houdt dit voor u in?

Binnen de huidige constructie zijn de lijnen al kort. Echter om de synergie tussen de bedrijven beter te benutten en verder uit te diepen, zullen deze activiteiten in een business unit worden vervat. Als klant houdt u contact met de medewerkers waarmee u al jaren vertrouwd bent, de lijnen naar onze eigen R&D organisatie worden alleen verkort. U kunt er dus van verzekerd zijn dat uw belangen door de gehele groep worden behartigd. Binnen de DelftDI Healthcare IT business unit zijn in Nederland 43 medewerkers actief. Binnen de nieuwe unit vallen alle workflow, dataopslag en –distributie en XDS activiteiten voor zowel sales, implementatie en onderhoud.

 

 

 

 

 

Generaal de Wittelaan 17B

Mechelen

2800 Belgium

 

info@oldelftbenelux.be

tel: +32 (15) 21 51 10

fax: +32 (15) 21 51 19

http://oldelftbenelux.be

Verstuur het bericht...

The server encountered an error.

Form received.