Oldelft Benelux is distributeur van Shimadzu diagnostische systemen. Shimadzu is een Japans bedrijf dat al in 1909 het eerste röntgenapparaat voor medisch gebruik in Japan op de markt bracht. Sinsdien is Shimadzu een van de grote spelers in de radiologie die met name de Aziatische markt heeft weten te veroveren. De compacte gemotoriseerde systemen zijn in zowel een analoge als digitale uitvoering beschikbaar.

 

Voor ultra-mobiele toepassing bieden wij u een compact en lichtgewicht digitaal systeem van Dragon. De gehele digitale lijn is uitgevoerd op basis van Canon detectoren met een gebruikersinterface die identiek is aan die van de digital buckykamers.

 

Mobiele Röntgensystemen

 

Digitale Systemen

DelftDI Mobile DR

Kijkhoek

Voor het eerst komt alles samen in mobiele, digitale radiologie: Het uiterst compacte ontwerp van de DelftDI Mobile DR en de inklapbare buiskolom zorgen voor een optimale kijkhoek tijdens transport. De DelftDI Mobile DR kent een uniek batterijconcept met supersnelle laadtijden. Samen met de sterke elektromotor en de grote wendbaarheid van het doordachte ontwerp wordt het een feest om met de DelftDI Mobile DR onderweg te zijn. Het apparaat is ongeveer 200 kg lichter dan andere, high end systemen en beschikt over de geringste footprint op de markt.

Uiteraard werkt de sprinter onder de DelftDI modaliteiten met de bekende Canon flatpanel detectoren en met de gebruikersinterface die al onze modaliteiten siert.

 

Vrijheid

Laboranten ervaren een grote vrijheid als ze met de DelftDI Mobile DR op pad zijn. Niemand hoeft meer boven of onder zijn macht te duwen tijdens het transport van of naar de afdeling. De duwbeugel van het apparaat is in hoogte én diepte verstelbaar. Bovendien is deze beugel geïntegreerd met de röntgenbuis! Dat zorgt ervoor dat de laborant tijdens het werken met de DelftDI Mobile DR geen last heeft van een in de weg zittende beugel.

Werkend met de buis kan de laborant eenvoudig met een kleine joystick de Mobile DR in alle richtingen verplaatsen, zonder de patiënt te verlaten. Volledige controle over het apparaat, dus. Geen enkel ander systeem op de markt beschikt over deze faciliteiten.

 

Populair

En dat is nog lang niet alles. We durven gerust te stellen dat de DelftDI Mobile DR in één klap een beslissende voorsprong heeft genomen op de andere marktsystemen. Het aantal unieke features van deze populaire modaliteit overtreft alle verwachtingen,

 

 

De DelftDI Mobile DR samengevat:

 • Lichtgewicht
 • Compact (geringe footprint)
 • Optimale kijkhoek tijdens transport
 • In hoogte én diepte verstelbare duwbeugel
 • Full control aan het bed
 • Snelste laadtijden op de markt
 • Hele werkdag operationeel zonder opladen
 • Geïntegreerde batterijlader voor de Canon flat panel detectoren
 • Canon flat panel detectoren op te bergen in het apparaat
 • DAP meter geïntegreerd in diafragma (collimator)
 • LED licht geeft werkstatus aan
 • Alle kabels weggewerkt
 • Dicom preset 17 inch verstelbaar scherm
 • Bekende userinterface van DelftDI
 • Optionele tabletaansluiting op RIS tijdens transport
 • Makkelijk schoon te maken

 

 

Onderweg

Laboranten rijden de DelftDI Mobile DR moeiteloos van de afdeling neonatologie naar de OK, van de OK naar de intensive care, van de intensive care naar de kliniek om vervolgens een bezoek te brengen aan de eerste hulp. Onderweg maakt niemand zich zorgen over de accu’s van het systeem, want eenmaal opgeladen, gaan zij de hele dag mee. De DelftDI Mobile DR heeft het accusysteem aan boord dat ingenieurs uit de autoindustrie ontwikkelden voor een hybride auto met maximale actieradius. De oplaadtijd van dit accusysteem is revolutionair korter dan van een conventioneel systeem. De DelftDI Mobile DR laadt volledig op in slechts drie uur tijd. Oldelft Benelux geeft maar liefst een jaar garantie op alle onderdelen van de DelftDI Mobile DR, inclusief dit accusysteem. Dat is ongekend in de markt!

Mocht iemand een keer, ondanks al onze voorzorgen, met te weinig sap in de accu’s aan het bed staan, dan werkt de DelftDI Mobile DR gewoon door terwijl de stekker in het stopcontact zit.

 

 

Draadloze lichtgewicht FPD

Deze lichtgewicht detectoren zijn beschikbaar in 2 formaten en blinken uit op de volgende punten:

 

Compactheid

De CXDI-70C is een cassette formaat detector van 35 x 43 cm en weegt 3,4kg.

De CXDI-80C detector heeft een formaat van 35 x 29 cm, weegt 2.5kg en is zeer geschikt voor gebruik in de couveuse.

Hoge beeldresolutie (4 lp/mm-124µm).

De hoge gevoeligheid van de draadloze FPD zorgt voor lage patiëntendosis.

State-of-the-art Canon besturingssoftware.

Intuitieve workflow.

Uitwisselbaar met bucky/traumakamers.

Removeable grid.

 

 

Bediening

Wie de userinterface van één DelftDI modaliteit kent, kent ze allemaal. Niemand hoeft speciaal opgeleid te worden voor de DelftDI Mobile DR. Laboranten kunnen elkaar naadloos vervangen.

De DelftDI Mobile DR is uitgerust met een 17 inch beeldscherm. Geen last meer van weerkaatsing van OK-lampen, want het beeldscherm is in alle hoeken verstelbaar. Uiteraard is het beeld Dicom preset. Dus, what you see, is what you get.

De buiskolom is motorisch in hoogte verstelbaar. Tijdens het werken aan het bed heeft de laborant volledige controle over het mobiele apparaat. Zowel aan de romp van het toestel als bij de buis is de DelftDI Mobile DR uitgerust met een joystick. Met die joystick zijn kleine aanpassingen in de plaats van het toestel mogelijk. Uniek is dat dit in alle richtingen kan, dus niet alleen voor- of achteruit maar ook zijwaarts.

 

Tablet

Vaak wordt de laborant tijdens zijn tocht door het ziekenhuis gebeld met het verzoek een of meer extra onderzoeken te doen. Met de optionele tablet die is verbonden met het RIS, kunnen die patiënten meteen worden ingevoerd en gepland. De onderzoeksbeelden worden dan direct op de juiste manier opgeslagen in het PACS en aangeboden voor verslaglegging. Onder de 17 inch monitor bevindt zich trouwens een handige opslagbak voor losse dingen als zo’n tablet.

 

Aanpasbare hoogte én diepte

De duwbeugel van de DelftDI Mobile DR is in hoogte én diepte verstelbaar en dus aan te passen aan de lengte van de laborant die met het systeem op pad is. Bovendien is deze beugel niet los op het apparaat gemonteerd, maar geïntegreerd met de röntgenbuis!

De unieke ergonomie van de DelftDI Mobile DR is ontworpen volgens de belangrijkste wensen van laboranten.

 

DAP in diafragma

Niet meer rommelen met een losse Dose Area Productmeter (DAP), want op de DelftDI Sprint DR is de DAP geïntegreerd met het diafragma (collimeter). Blijven haken achter een losse kabel is onmogelijk geworden, want het kabelmanagement op de DelftDI Mobile DR is perfect. Alles is weggewerkt in een soort krimpkous.

 

Patiëntvriendelijk

De geringe footprint en het compacte ontwerp van de DelftDI Mobile DR stelt de patiënt gerust. Vanwege de wendbaarheid van de DelftDI Mobile DR verloopt het onderzoek soepel en snel. Omdat de laborant bij de patiënt kan blijven en toch volledige controle heeft over het systeem, is maximaal en continu contact tussen laborant en patiënt mogelijk.

 

Canon flat panel detector

De DelftDI Mlbile DR is mede zo slank, compact en licht gebleven omdat onze ingenieurs het systeem hebben ontworpen met geïntegreerde lades voor de Canon flat panel detectoren. Dat is al uniek. Maar daar is het niet bij gebleven. Het systeem bevat óók een batterijlader voor twee stroomunits van de Canon flat panel detectoren.

 

 

Dragon DR

De Dragon DR is een mobiel digitaal röntgentoestel met geïntegreerde Canon FlatPanel detector (FPD). Deze is uitermate is geschikt voor gebruik over meerdere locaties en in moeilijk bereikbare of begaanbare gebieden.

De Dragon DR is het sluitstuk op de digitale flatpanel markt en maakt het gebruik van fosfortechnologie overbodig. In dit geavanceerde mobiele röntgensysteem is de multifunctionele detector (35 x 43 cm) geïntegreerd.

 

Flat Panel Detector

Hoge kwaliteit rontgenbeelden.

Intuitief touchscreen user-interface.

Snelle beeldvorming; binnen 3 seconden verschijnt het röntgenbeeld op de monitor.

Licht gewicht FPD; ergonomisch.

Formaat: 35 x 43 cm.

Geen aparte fosforreaders.

Bediening vindt plaats middels een geïntegreerde touch screen.

 

Eenvoudige bediening

Opname vervaardigd met 1 druk op de knop.

Meerdere orgaanprogramma’s instelbaar.

Eenvoudige postprocessing.

De röntgenbuis met manueel instelbaar diafragma is bevestigd aan een gebalanceerde arm.

Het bereik van de röntgenbuis is derhalve zeer groot, wat een zeer eenvoudige positionering van de buis ten opzichte van de patiënt mogelijk maakt.

DICOM Beelden worden lokaal op de harde schijf opgeslagen, in de praktijk/instelling ingeladen op een verslagstation en beoordeeld of doorgestuurd.

 

Compact design

Eenvoudig in-uitklapbaar.

Geïntegreerde röntgengenerator.

Geschikt voor transport in een normale personenauto.

 

 

Analoge Systemen

Mobile Art Evolution

De Mobile Art is een mobiel röntgensysteem dat ontworpen is om maximale prestaties en flexibiliteit te bieden, binnen een moderne ziekenhuis-omgeving. Moeiteloos laat de Mobile Art zich verplaatsen tussen verschillende afdelingen binnen en buiten de instelling. Dit systeem biedt de mogelijkheid tot upgrade naar een draadloze Flat Panel Detector en is hierdoor klaar voor de toekomst.

 

Easy workflow

Dit syteem biedt een eenvoudige workflow wat belangrijk is op gebieden waar veeleisende snelle interventie noodzakelijk is, zoals spoedopnamen op ICU/ICC en Pediatric Care.

 

Het systeem kan moeiteloos worden ingezet, om eventuele overflow bij buckykamers weg te werken.

Intuitieve workflow

Mede door het hoge vermogen van de Mobile Art zijn er korte belichtingstijden mogelijk en hierdoor neemt beeldkwaliteit toe.

 

Makkelijk hanteerbaar

De Mobile Art blinkt uit in handelbaarheid door zijn motorisch ondersteunde bewegingen en

zijn korte draaicirkel.

 

Eenvoudige eenknops ontgrendeling

Groot bereik door hoge kolom en lange telescopische arm

Sensor in gehele stuurhendel zet het systeem eenvoudig na lichte druk in beweging

Stuurhendel verstelbaar in meerdere hoogten

Snelle bewegingen

Veilig door stopbumper.

‘Inch Mover’ hiermee kan het systeem tijdens het instellen subtiel voor-/achterwaarts worden verplaatst.

 

Mobile Art Eco

De Mobile Art Eco is een mobiel röntgensysteem dat ontworpen is om maximale prestaties en flexibiliteit te bieden, binnen een moderne ziekenhuis-omgeving. Moeiteloos laat de Mobile Art Eco zich verplaatsen tussen verschillende afdelingen binnen en buiten de instelling. Dit systeem biedt de mogelijkheid tot upgrade naar een draadloze Flat Panel Detector en is hierdoor klaar voor de toekomst.

 

Easy workflow

Dit syteem biedt een eenvoudige workflow wat belangrijk is op gebieden waar veeleisende snelle interventie noodzakelijk is, zoals spoedopnamen op ICU/ICC en Pediatric Care.

 

Het systeem kan moeiteloos worden ingezet, om eventuele overflow bij buckykamers weg te werken.

Intuitieve workflow

Mede door het hoge vermogen van de Mobile Art Eco zijn er korte belichtingstijden mogelijk en hierdoor neemt beeldkwaliteit toe.

 

Makkelijk hanteerbaar

De Mobile Art Eco blinkt uit in handelbaarheid door zijn motorisch ondersteunde bewegingen en

zijn korte draaicirkel.

 

Eenvoudige eenknops ontgrendeling

Groot bereik door hoge kolom en lange telescopische arm

Sensor in gehele stuurhendel zet het systeem eenvoudig na lichte druk in beweging

Stuurhendel verstelbaar in meerdere hoogten

Snelle bewegingen

Veilig door stopbumper.

 

Video DelftDI Mobile DR

Generaal de Wittelaan 17B

Mechelen

2800 Belgium

 

info@oldelftbenelux.be

tel: +32 (15) 21 51 10

fax: +32 (15) 21 51 19

http://oldelftbenelux.be

Verstuur het bericht...

The server encountered an error.

Form received.