Oldelft’s Zillion productlijn is een verzameling van medische IT oplossingen waarbij de nadruk ligt op het ontsluiten van beschikbare informatie, het verbeteren van processen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en het zorgproces.

 

Zillion RIS en PACS vereenvoudigen de workflow en verslaglegging op radiologie-, cardiologie-en orthopedieafdeling. Zillion Enterprise PACS ontsluit de beelden en documenten op overige afdelingen en brengt alle aanwezige patiëntinformatie samen. Zillion XDS(-I) oplossingen geven u een veilige omgeving voor het opzetten van extramurale samenwerkingsverbanden.

 

Door de Zillion suite ook als Cloud based oplossing beschikbaar te stellen verlagen we de financiële drempel om gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden die Zillion u biedt. Daarnaast geven de Cloud based and Managed Services voor archivering van medische (beeld)data u voorspelbare operationele kosten voor archivering van de snel toenemende hoeveelheid medische data. De medische IT oplossingen van de Zillion suite zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen met betrekking tot beveiliging van patiëntinformatie. Met onze jarenlange internationale ervaring op het gebied van medische IT oplossingen en onze klantgerichte en proactieve service medewerkers ontnemen wij u de zorg van het inzetten van een brede, soms complexe, medische IT omgeving.

Healthcare IT

 

Generaal de Wittelaan 17B

Mechelen

2800 Belgium

 

info@oldelftbenelux.be

tel: +32 (15) 21 51 10

fax: +32 (15) 21 51 19

http://oldelftbenelux.be

Verstuur het bericht...

The server encountered an error.

Form received.